Hoihoi,

Graag zou ik me via dit bericht willen voorstellen. Ik ben Daphne van Kampen (22 jaar) en ben woonachtig in Werkendam. Ik ben een enthousiaste, gedreven groep 8 leerkracht met affiniteit voor onderzoek. Vorig jaar heb ik de academische lerarenopleiding primair onderwijs afgerond in Utrecht. Deze opleiding omvat twee bachelors, namelijk een bachelor van de pabo (HBO) en een bachelor onderwijswetenschappen (WO). Tijdens mijn opleiding ervaarde ik veel plezier aan het uitvoeren van kleine onderzoekjes en deze onderzoekjes te implementeren in de praktijk. Een aantal onderzoeken waren gericht op het vergroten van eigenaarschap en zelfregulerend leren van leerlingen in mijn huidige klas. Deze onderwerpen spraken mij erg aan. 

Op dit moment volg ik de master onderwijswetenschappen aan de UvA. Ik wil me graag blijven ontwikkelen op het gebied van onderwijs. Tevens biedt de master onderwijswetenschappen een breder perspectief aan dan mijn voorgaande bacheloropleiding. De master focust zich op zowel micro-, meso- als macroniveau van het onderwijs. Dit bredere perspectief laat duidelijk zien hoe complex het onderwijssysteem is. Mevolution opereert op verschillende niveaus van het onderwijs. Ik ben erg benieuwd hoe Mevolution deze complexe problemen met hun integrale benadering aanpakt. Ik kijk uit naar deze zeer leerzame stageperiode!